12x GOUD 5x ZILVER 3x BRONS!


Meijel – Roermond 11 november 2018    Vandaag hebben wij met 21 deelnemers vanuit de Sportstudio mee gedaan aan het jaarlijkse Chin Hûng sparrings toermooi. Dit is een regionaal toernooi met deelnemers uit Nijmegen, Venray, Venlo, Brunssum, Posterholt, Beegden, Heibloem, Meijel en Roermond.

Het was weer een spannende dag. Vooral voor de acht jeugdige sporters die voor het eerst op de mat stonden tegen een “vreemde” tegenstander. Degene die voor het eerst op de mat stonden waren: Sallah eddine, Bas, Bruce, Khaya, Zoë, Raf, Luca en Haci.

De resultaten mogen er weer zijn! 12x goud, 5x zilver en 2x brons.

Goud was er voor:  Bas Barkman, Malika Ismail, Gibrano Ismail, Alae eddine Mabtoul, Naomi Muizers, Soulaimane Jabouri, Khaya Haynes, Jasmine Mabtoul, Inssaf Aithakki, Maikel Bouman, Raf Masolijn en Tiamo Inees.

Zilver voor:  Luca Fritz, Milando Bamberger, Haci Svak, Bruce Tao en Kyano Muizers.

Brons voor:  Zoë Hasselbarth en Sallah eddine Mabtoul.

Tim Barkman werd vierde en door een fout in de organisatie was er helaas geen tegenstander voor Venisha Keuren.

 

Verder mochten ook Maxime Roussel en Marij Rooijakkers vandaag, nadat zij gisteren (10-11-2018) hun Scheidsrechters-diploma hadden behaald, voor het eerst als scheids in het veld staan.

 

Proficiat iedereen!
Op naar het volgende toernooi 8 december in Nijmegen zowel sparren als stijl!