Kawarmala sparringstoernooi


BEST/ROERMOND, zaterdag 12 mei 2018

Vandaag was weer het jaarlijkse sparringstoernooi georganiseerd door sportschool Kawarmala. Wij hebben met 7 leerlingen hieraan deelgenomen.

GOUD

Tiamo had een zware eerste helft met een achterstand van 6-2. In de tweede ronde maakte ze een geweldige come back en won met 16-13.
Venisha had helaas geen tegenstanders is haar categorie. Ze heeft wel een vriendschappelijk toernooi kunnen spelen tegen taekwondo school Koryo Den Haag. Onderling bevriende sportscholen kunnen op deze grote toernooien gelukkig altijd wel iets met elkaar regelen. Het is belangrijk dat iedereen toch wat ervaring opdoet in alle aspecten van deze mooie sport.

ZILVER

Gibrano had een grote poule, hij heeft 2 mooie wedstrijden gewonnen. Helaas moest hij in de finale toch meerdere bekennen. Zijn tegenstander was technisch beter waardoor hij verloor.
Nada had slechts een tegenstander waar zij van verloor. Mede dankzij haar slechte conditie en minimale inspanning tijdens de trainingen, zij zal hier in de toekomst zeker aan moeten werken.

BRONS

Soulaimane, Adam en Alae dinne nemen normaal gesproken altijd wel een mooie prijs mee, helaas kwamen zij vandaag niet verder dan een bronzen medaille. Ook zij zullen veel serieuzer moeten gaan trainen om hun technische vaardigheden te verbeteren.